Wednesday, July 28, 2010

Холандези играју ко Бразил, продужење…

...

И така ете ме мене кај неа пред врата. Избањат, пицнат, избричен под мишка, значи све на све-НАПАЛЕН!!! Отвара , облечена у вручици и некоја проѕирна маичка. Све и остана у еден дел само за да не зборат комшиите. Ме гушна и ме покани да влезам внатре. И таман коа сакав да и се џитнам ко средношколец на бугарска курва пред мене се нацрта мајка и. Колку само филмови од шведското поднебје имам изгледано шо имаат ваков почеток-Кај си бе Збеги??? Кога дојде???


Пред неколку дена тетка Горде. Вие како сте???-се штипам дур одговарам, да проверам. Буден сум бе. И така оде кафето у курац, т.е. остана само кафе, џабе се карав дома коа таму изглеав и утакмица. Холанџеска тепаше и влезе у финале. И така после сите тие муабети за ланскиот снег, за факултет, за девојки и дечковци и наравно за свеЦкото све тоа пажљиво посматрано од мајка и негде околу полноќ се откажав од дневното освојување и се пребацив у повлачење. Мајка и више 2-3 години сумња дека ја и ќерка и не сме баш само другари, и у право е маме и ебам, ама можеше бар вечерва да ме остаи. Па и ја сум греота, и ја сум нечие дете!!! Остај тоа на страна, сум се изрекламирал најбоље, па кој ќе ти ја нареди ако не сам. На излаз чупево ме гушна, онака јако се прилепи за мене и ми кажа-Дојди утре сабајле, мајка ми на работа ќе биде.-и ми намигна.

И така ја у 11 нацртан кај неа пред врата-дотеран, избањат, на прави места избричен и спремен за тоа што ми следува за вчерашната претстава. Ко шо ме пушти внатре ја дигнав и ја фрлив у кревет, и таман спремен да и влезам со клизач со 2 нозе со отворен ѓон ме исече-САБАЈЛЕВО ДОБИВ!!!

Houston we’ve got a problem!!!

Се рашири командава низ цело тело. Општо разочарење. Неколку дена после тоа и сите холандези укапираа како ми беше…

И така џабе, ко шо вика Пипо, Холандези играју ко Бразил коа немаат среќа. Џабе ја сум везел тактика ко бразилец на свеЦко и сум бил дисциплиниран ко германец у полуфинале коа неам среќа таман коа татко и отиде у Немачка на пут, неа на гости и дојде тетка и од Швицарска. Јебига!!!

Мали видео!!!

Не се разочарувај, ќе се погрижам ја за тебе ипак. Знаеш дека ме бива.-се испофали

Абе знам ама не е тоа тоа!!!-си реков у себе и ја препуштив ситуацијата у нејзини раце. Знае она шо треба.

Линк до оригиналот!!!-http://izbegan.blog.mk/2010/07/28/holandezi-igraju-ko-brazil-produzhenje/

No comments:

Post a Comment